En unik bruksmiljö. Här finns fina semesterboenden, härliga permanenthus och hyreslokal   

Klicka på bilderna nedan för att få mer info om våra fritidshus, hyresobjekt och aktivitetslokal.

Fritidsboende

Vi erbjuder ett antal  olika fritidsboenden i varierande storlekar och priser, alla med bra standard.
Klicka på bilden för mer info

Hyresobjekt

Här hittar du våra lediga lägenheter, hus och lokaler då det finns något ledigt. Dessutom hyr vi ut garage, husvagnsplatser och förråd.
Klicka på bilden för mer info

Aktivitetslokal

Mitt i Brevens Bruk finns en fin lokal till uthyrning. Den kan användas för privata evenemang, möten, dans, utställningar, yoga, undervisning mm.
Klicka på bilden för mer info

Fritidsboende

Vi har närheten till naturen, med skog och sjö, fiske och bad, bär- och svampplockning och härliga promenader i vacker skog.
Prislista hittar du här

Kontakta oss för mer information eller bokning:
Telefon 019 – 58 58 50
E-post: bbab@brevens.se

 

 

Västra Flygeln

Västra Flygeln ligger mitt i Brevens Bruk, till höger om Brevens Herrgård och med den vackra Brevensån strax intill. Huset består av 1 enkelrum, 2 tvåbäddsrum samt 1 fyrbäddsrum som hyres var för sig. Samtliga rum har egen toalett med dusch. Dessutom finns ett litet kök samt matrum som kan användas av alla boende i huset. Hela huset renoverades under 2017.

Det går att välja boendeform med eller utan sänglinne, handdukar och slutstädning.

Östra Flygeln

Östra Flygeln ligger mitt i Brevens Bruk, intill Brevens Herrgård med ett fint läge vid Brevensån. Tvåvåningshuset består av ett fullt utrustat kök, allrum, tre sovrum samt två badrum, varav ett med dusch och ett med badkar. Lämpligt för en familj eller grupp upp till 6 personer. En roddbåt ingår även i hyran.

Det går att välja boendeform med eller utan sänglinne, handdukar och städning.

Fiskartorp

Mysigt torp på en halvö i Sottern. 3 rum och kök, 4 bäddar, badrum med dusch. En liten motorbåt ingår i hyran. Uthyres maj till oktober.

Det går att välja boendeform med eller utan sänglinne, handdukar och städning.

Bruksgatan 11

Fullt utrustad etta på tredje våningen centralt i Brevens Bruk. Liten köksdel, toalett med dusch, två bäddar plus möjlighet till extrasäng.

Det går att välja boendeform med eller utan sänglinne, handdukar och städning.

Skrattorp

Fritidshus ca 5 km sydöst om Brevens Bruk som uthyres året om. Huset har tre sovrum med totalt 9 bäddar, kök med stor matplats, 2 sällskapsrum, 2 duschar, 3 toaletter samt bastu och tvättstuga i källaren. Kullasjön ligger ca 300 m från huset som har ett ogenerat läge i ett öppet landskap. Båt ingår i priset.

Det går att välja boendeform med eller utan sänglinne, handdukar och städning.

Djup

Vid Sotterns södra strand, ca 6 km från Brevens Bruk ligger Djup fantstiskt vackert på en liten höjd med en underbar utsikt över Sottern.
I huset finns 3 sovrum med totalt 6 bäddar, ett toalett/dush på bottenvåningen samt en toalett på övervåningen, ett fullt utrustat vackert kök samt ett vardagsrum med kamin. En stor altan i öster/söderläge. 2 motorbåtar ingår i hyran.

Det går att välja boendeform med eller utan sänglinne, handdukar och städning.

Talludden

Stugan ligger strax utanför Brevens Bruk, bara 400 meter från badplatsen Röda Sand.
I stugan finns 3 sovrum med totalt 6 bäddar (varav två rum med våningssängar och ett med enkelsängar), ett badrum samt ett fullt utrustat kök/allrum. En roddbåt ingår i hyran.

Det går att välja boendeform med eller utan sänglinne, handdukar och städning.

Prislista fritidsboende

Här kan du se de aktuella hyrorna. För mer information är du välkommen att kontakta oss.

Hyresobjekt

Brevens Bruk AB äger ett 70-tal hus, lägenheter och fritidshus till uthyrning i och omkring Brevens Bruk, totalt 67 objekt. Lägenheterna har god standard och i flera av dem har man tillgång till trädgård eller uteplats. Dessutom hyr vi ut garage, husvagnsplatser och förråd.

Här hittar du våra lediga lägenheter, hus och lokaler då det finns något ledigt.

För mer information
Telefon 019 – 58 58 50
E-post bbab@brevens.se

 

HYRESLEDIGT
I Börstorp (Knipphammarsvägen 2) i Brevens Bruk blir en 3:a på 80 m2 ledig från 1/6. Lägenheten är på andra våningen med fönster åt söder, väster och norr. Vindsförråd och uteförråd finns, liksom en liten gemensam tvättstuga. Garage går att hyra om man önskar.
Lägenhetens hyra ligger på 6815 kr/månad.
Intresserad? Ring oss på 019 – 58 58 50 eller maila till bbab@brevens.se

Samlings-/aktivitetslokal

Mitt i Brevens Bruk, i den f.d. mekaniska verkstaden finns en fin lokal till uthyrning. Kan användas för konferenser, möten, utställningar, dans, yoga, gymnastik mm.

Priser för kursverksamhet:

  • Måndag-fredag 750 kr/dag
  • Lördag-söndag 1000 kr/dag
  • Hel helg (fredag-söndag) 1800 kr/helg

För bokning eller mer information
Telefon 019 – 58 58 50
E-post bbab@brevens.se

 

2016 beviljades Brevens Bruk AB stöd från Europeiska Jordbruksfonden för landsbygdsutveckling. Stödet avser ordningsställandet av ett informationscentrum i en kulturhistorisk värdefull byggnad, i en övrigt kulturhistorisk värdefull och publik miljö. I detta fall avses ordninställandet av foajén i den f.d. mekaniska verkstaden, idag kallad ”Brevens Hjärta”. Syftet är att främja en ökning av turistnäringen på orten och i informationscentrat kommer flera olika verksamheter att inrymmas utöver service i form av toaletter mm.

Hitta hit

Välkommen

Kontoret är öppet på Vardagar

07:00 – 16:00

 

Kontakt

Växeln är öppen vardagar 08.00-12.00. övrig tid, se vår kontaktsida för personkontakt

+46 (0) 19-58 58 50

Adress

Bruksgatan 6 715 96 Brevens Bruk