Discgolf

Discgolf eller frisbeegolf är en variant av golf som istället för klubbor och boll spelas med en disc (frisbee). Det finns banor med olika hinder och svårigheter och målet är att kasta discen i korgen med minsta möjliga antal kast.

Tallbackens discgolfbana är en 18-hålsbana med varierande miljö. Öppna långa ängshål samt trängre och kortare hål inne i skog. En del höjdskillnader och en del vatten i spel i form av en intilliggande sjö. Banan passar dig oavsett om du är nybörjare, rekreationsspelare eller har kommit längre i din utveckling som discgolfspelare. Hålen varierar mellan 50 och 150 meter. Discgolfbanan ligger vid badplatsen Röda Sand, där det också finns parkering.

Längdskidåkning & Skridsko

Längdskidåkning

Vintertid vid goda snöförhållanden ser de lokala idrottsföreningarna till att det finns fina skidspår i trakterna runt Brevens Bruk.
Kilsmo elljusspår och stigen mellan Solberga badplats mot Brevens Bruk kan vara fina möjligheter att uppleva naturen och samtidigt få motion.
Elljusspåret i Högsjö är 2,5 km långt och upplyst under skidsäsong måndag-torsdag fram till kl. 21.00. Vintertid finns också en värmestuga att tillgå och vid snö finns spår för längdskidåkning på 5 km samt 7,5 km.

Skridsko

Vintertid kan du åka skridskor på Sotterns is. Vid Solbergabadet finns parkering och grunt vatten.

 Mountainbike 

Vid Ringsbergsleden finns fina cykelleder av olika svårighetsgrad. Börja t.ex. vid Solbergabadet och följ de uppsatta skyltar som visar längd på leden och svårighetsgrad.

Kom ihåg att lederna sammanfaller med vandringsleder. Gör dig hörd i god tid och sakta ner!

Läs mer om cykellederna här: https://bergslagencycling.se/ 

 Vingåkers Padel Arena 

Det finns 5 banor varav 3 dubbelbanor och 2 singelbanor. Arenan har rack att hyra, bollar att sälja och mycket mer.
 

Vingåkers Golf

Vid Båsenberga fritidsområde, med utsikt över sjön Kolsnaren, ligger Vingåkers Golfs välskötta golfbana med 18 hål. Banan är en kuperad skogs- och parkbana med en hel del inslag av vatten. Anläggningen kommer garanterat att bjuda dig på såväl naturupplevelser som speciella golfminnen!

http://www.vingakersgolf.se/ 

 

Hitta hit

Välkommen

Kontoret är öppet på Vardagar

07:00 – 16:00

Kontakt

Växeln är öppen vardagar 08.00-12.00. övrig tid, se vår kontaktsida för personkontakt

+46 (0) 19-58 58 50

Adress

Bruksgatan 6 715 96 Brevens Bruk