Välkommen till Brevens Bruk! Här finns fina semesterboende och härliga permanenthus! 

SEMESTERBOENDE

  • Vi erbjuder ett antal  olika semesterboenden i varierande storlekar och priser, alla med bra standard. Njut närheten till naturen i Brevens Bruk!

Läs mer

HYRESOBJEKT

  • Här hittar du våra lediga lägenheter, hus och lokaler då det finns något ledigt. Dessutom hyr vi ut garage, husvagnsplatser och förråd.

Läs mer

 Hyresobjekt 

Brevens Bruk AB äger ett 70-tal hus, lägenheter och fritidshus till uthyrning i och omkring Brevens Bruk, totalt 67 objekt. Lägenheterna har god standard och i flera av dem har man tillgång till trädgård eller uteplats. Dessutom hyr vi ut garage, husvagnsplatser och förråd.

Här hittar du våra lediga lägenheter, hus och lokaler då det finns något ledigt.

För mer information
Telefon 019 – 58 58 50
E-post bbab@brevens.se

 

 Solberga 

HYRESLEDIGT

Stora Solberga är vårt kanske mest exklusiva boende. Ligger nära Solbergabadet och har egen båtplats bara 75 meter från huset.

Boytan är ca 280 kvm och består av 8 rum + vinterträdgård, stort kök, 3 badrum, Jacuzzi, bastu och ytterligare toaletter. Källare och vindsvåning ger extra utrymmen. Uppvärmning sker med en effektiv bergvärmepump.

Öppen spis i vardagsrummet, kakelugn i biblioteket och vedeldad spis som komplement i köket bidrar till trivsel och exklusivitet.  En fantastisk trädgård där man kan odla sina egna grönsaker är ren bonus.

Kallhyra per månad: 12.500 kr.
Tillhörande loge kan hyras för 500 kr/månaden.

Anmäl intresse via länk: Tryck här för länk

För mer information
Telefon 019 – 58 58 50
E-post bbab@brevens.se