Välkommen till Brevens Bruk! Här finns fina semesterboende och härliga permanenthus! 

SEMESTERBOENDE

  • Vi erbjuder ett antal  olika semesterboenden i varierande storlekar och priser, alla med bra standard. Njut närheten till naturen i Brevens Bruk!

Läs mer

HYRESOBJEKT

  • Här hittar du våra lediga lägenheter, hus och lokaler då det finns något ledigt. Dessutom hyr vi ut garage, husvagnsplatser och förråd.

Läs mer

 Hyresobjekt 

Brevens Bruk AB äger ett 70-tal hus, lägenheter och fritidshus till uthyrning i och omkring Brevens Bruk, totalt 67 objekt. Lägenheterna har god standard och i flera av dem har man tillgång till trädgård eller uteplats. Dessutom hyr vi ut garage, husvagnsplatser och förråd.

Här hittar du våra lediga lägenheter, hus och lokaler då det finns något ledigt.

För mer information
Telefon 019 – 58 58 50
E-post bbab@brevens.se

 

 Solberga 

HYRESLEDIGT 1. APRIL 2023

Huset Solberga ligger i nära anslutning till Sottern och Solbergabadet, mellan Kilsmo och Brevens Bruk. Huset är 200 kvm och består av 7 rum samt kök, badrum och toalett. Uppvärmning med bergvärmepump.

Kallhyra per månad: 11.868 kr.
Tillhörande loge kan hyras för 1000 kr/året.

Anmäl intresse via länk: Tryck här för länk

För mer information
Telefon 019 – 58 58 50
E-post bbab@brevens.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016 beviljades Brevens Bruk AB stöd från Europeiska Jordbruksfonden för landsbygdsutveckling. Stödet avser ordningsställandet av ett informationscentrum i en kulturhistorisk värdefull byggnad, i en övrigt kulturhistorisk värdefull och publik miljö. I detta fall avses ordninställandet av foajén i den f.d. mekaniska verkstaden, idag kallad ”Brevens Hjärta”. Syftet är att främja en ökning av turistnäringen på orten och i informationscentrat kommer flera olika verksamheter att inrymmas utöver service i form av toaletter mm.

Hitta hit

Välkommen

Kontoret är öppet på Vardagar

07:00 – 16:00

 

Kontakt

Växeln är öppen vardagar 08.00-12.00. övrig tid, se vår kontaktsida för personkontakt

+46 (0) 19-58 58 50

Adress

Bruksgatan 6 715 96 Brevens Bruk