Brevensbutiken 

Butiken drivas i Brevens bruks ABs regi genom ett dotterbolag vid namn Brevensbutiken AB. Butiken är av märket Auto-Mat, som har sitt säte i Linköping. Automat är ett franchiseföretag med flera obemannade butiker och konceptet bygger på att man legitimerar sig i butiksentrén med Mobilt Bank ID och betalar sina varor med kort i en självscanningskassa. Det finns övervakningskameror tillsammans med legitimering med BankID som ökar säkerheten och skyddar mot att obehöriga tränger sig in.

Sortimentet är lämpligt för att handla dagligvaror; Bröd, frukt och grönt, kaffe, mejeri, frysvaror mm. Vi säljer kött från Brevens Bruk och ägg från Bolinders gårdsbutik. På sikt kommer vi ta in fler lokala produkter, och förslag på sortiment från kunder uppmuntras. Det finns inte tobak, alkohol eller kontanter i butiken.

Vi vill med etableringen av butiken öka servicen för alla som verkar och bor i Brevens Bruk, men också för alla som har semesterboende här, alla turister som besöker området samt alla invånare från grannbyarna.

Då busslinjen är nerlagd såg vi behovet av att få en matbutik till Brevens Bruk för att bidra till att utveckla vår bygd. Vi tror att butiken kommer att kunna ge bättre förutsättningar för att bo och verka i Brevens Bruk.

Välkommen till Brevensbutiken!

  1. Låsa upp butiken: Öppna din BankID app och scanna QR koden till höger om dörren
  2. Ta en varukorg och handla som vanligt 
  3. Scanna dina varor och betal med ditt betalkort i självscanningskassan